Ronny Drum.jpg

BIOGRAFIE

Ronny Vernelen

Ronny Zanger & Drummer van  Coverband The Legacy

Van bij de geboorte kon hij naar verluidt al goed "zingen" en spoedig volgde gevoel voor ritme.

Op zijn 15° kreeg hij zijn eerste drumstel. Een jaar later trad hij al mee op in dancings, feestzalen, café's en op kermissen. Eind de jaren '70 speelde hij in verschillende balorkesten in de Kempen. Daarna toerde hij 15 jaar rond met een trio dat het entertainment verzorgde op huwelijken en bedrijfsfeesten in België en in Nederland.

Nadien schakelde hij over op het Blues- Rock blues genre.

Behalve een begenadigde zanger en een strakke drummer ook nog eens een echte entertainer. Altijd al een fan geweest van 100% Live Muziek. Zonder enige twijfel één van de betere muzikanten bij coverband The Legacy. Wanneer u het genoegen heeft gehad om Ronny bezig te zien tijdens een van de optredens van coverband The Legacy, dan weet u hoe hij aan zijn bijnaam "the animal" komt. ;-)

 
Paul.jpg

BIOGRAFIE

Paul Vermeulen

Paul Lead Gitarist van Coverband The Legacy
Speelt al meer dan 30 jaar gitaar en heeft ervaring in diverse live bands & coverbands. Heeft vroeger nog samen gespeeld met Harry en is nu het welgekomen nieuwste lid van de nieuwe Coverband The Legacy.
Scheurende gitaarsolo's schudt hij uit zijn mouwloze Tshirts als geen ander maar in tegenstelling tot veel egotrippende solo gitaristen weet hij zich in the houden zodat het ook voor de niet-liefhebbers van gitaar-solo's plezant blijft :-). kortom een toffe peer om bij coverband The Legacy te hebben! Wanneer we optreden verzorgen de familieleden van Paul de PA tot ieders grote tevredenheid.

 
Ilse_Paul_edited_edited.jpg

BIOGRAFIE

Ilse Van den Broeck

Ilse Bass & Backing vocals van Coverband The Legacy
Ilse stamt uit een zeer muzikale familie met enkele nonkels die professioneel actief zijn of waren in de live muziek. Als kind begonnen op piano speelt ze nu met veel bravoure de bas.  Als jongste van de groep stuwt ze de coverband vooruit met haar aanstekelijk enthousiasme en tomeloze energie. Haar muzikale voorkeur? Een zeer brede interesse met als absolute hoogtepunt Barry White :-) 
In combinatie met Ronny een strakke ritme sectie en ook Ilse schuwt het entertainen niet. Ilse beheert in grote mate ook de boekingen voor Coverband The Legacy. Door haar charmes en talent slaagt ze er ook steeds in om de boekingen te verzilveren.